Assortiment

De Heus Agro heeft een breed assortiment aan producten welke u, naast de mengvoeders van De Heus Voeders, vooruit kunnen helpen! Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uitsluitend uit producten waarvan wij kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast dragen de producten bij aan een hoger financieel rendement van uw bedrijf. Met de producten uit het assortiment van De Heus Agro kunt u vooruit, elke dag opnieuw!

Assortiment

» Ruwvoeders
» Bijproducten
» Meststoffen
» Strooisels

Ruwvoeders

De Heus Agro heeft een groot areaal waarop in eigen beheer snijmaïs wordt verbouwd en vermarkt in de nieuwe oogst. Daarnaast bemiddelen wij ook in snijmaïs en graskuil wat wordt aangeboden door collega veehouders. Daarnaast hebben wij een jaarrond de beschikking over meerdere structuurvoeders van hoge kwaliteit.

Bijproducten

Het voeren van bijproducten is naast duurzaam ondernemen ook een methode om uw voerkosten te verlagen. Doordat u met de inzet van bijproducten eenvoudig het basisrantsoen kunt aanvullen of corrigeren draagt de inzet bij aan een hoger financieel rendement op uw bedrijf.

Overige handelsartikelen

Naast de bovenstaande producten vermarkten wij ook overige handelsartikelen zoals meststoffen en strooisels.